Jednostavni hljeb s bijelim lukom (garlic bread)

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
25 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Peciva
Postavio
Postavljeno
1 komad
hljeb
200 g
maslo
2 kašičica
bijeli luk u prahu
Jednostavni hljeb s bijelim lukom (garlic bread)
  1. Narežite hljeb na kriške ali ne režite do kraja.
  2. Pomiješajte maslo i bijeli luk i dobivenom smjesom premažite kriške hljeba s obje strane.
  3. Zamotajte u foliju i pecite 25 minuta na temperaturi od 170 stepeni.
  4. Izvadite iz pećnice i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*