- Vrijeme pripreme
- 12 minute
- Vrijeme kuhanja
- 12 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 13.11.2013
- 500 g
- riblji fileti
- 500 g
- Prezla
- 3 glavica
- mladi luk
- 1 kašičica
- kopar
- 1 komad
- Jaja
- 2 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 po potrebi
- bijeli biber

- Izmiksajte u glatku smjesu ribu, prezlu, luk, kopar, sol, biber i jaje.
- Od te smjese napravite 8 kolačića.
- Poredajte ih na pleh obložen papirom za pečenje, pa ih prekrijte i ostavite u frižider.
- Nakon što malo odstoje u frižideru ispržite ih u tavi, na zagrijanom ulju dok ne dobiju zlatno-smeđu boju s obje strane.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!