- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 12 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 10.5.2013
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 300 g
- Špinat
- 5 kašika
- pileća supa
- 1/4 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber
- 1 kašika
- pinjole

- Propržite crveni luk u većoj tavi dok ne omekša, dodajte bijeli luk i pecite još 1 minutu uz povremeno miješanje.
- Umiješajte špinat, supu, sol, biber pa pirjajte 4-5 minuta uz konstantno miješanje ili dok špinat ne bude dovoljno kuhan.
- Pospite sa pinjolama, skinite s vatre i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!