- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 6 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 3.10.2013
- 6 šolja
- krastavci
- 2 šolja
- luk
- 1 1/2 šolja
- ocat
- 3/4 šolja
- Šećer
- 3/4 kašičica
- Sol
- 1/2 kašičica
- sjemenke celera
- 1/2 kašičica
- kurkum
- 1/2 kašičica
- Crvena paprika
- 1/4 kašičica
- mljeveni biber
- 4 češanj
- Bijeli luk

- U teglu dodajte 3 šolje krastavaca i 1 šolju luka. Ponovite isto sa preostalim krastavcima i lukom.
- U tavu dodajte ocat, šećer, sol, celer, kurkum, papriku, biber i bijeli luk. Dovedite do ključanja i kuhajte 1 minutu.
- Prelijte krastavce s dobivenom smjesom, poklopite i ostavite 4 dana da krastavci odstoje u frižideru prije posluživanja.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!