- Vrijeme pripreme
- 20 minute
- Vrijeme kuhanja
- 60 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 28.5.2012
- 500 gr junećih šnicli
- 400 ml paradajz sosa
- 4 manje glavice crvenog luka
- 4 češnja bijelog luka
- peršun
- ulje
- Sol
- Biber

- Crveni, bijeli luk i peršun sitno isjeckati.
- Juneće šnicle istući kuhinjskim čekićem i sa jedne strane posuti brašnom.
- U veću posudu staviti malo ulja, isjeckani crveni luk, šnicle, paradajz sos, peršun i bijeli luk.
- Dodati sol i biber po želji, poklopiti posudu i kuhati na umjerenoj temperaturi 1 h.
- Po potrebi dodavati malo vode, pa kada se skuha poslužiti uz omiljenu vrstu povrća.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!