Juneći filet na engleski način

Kategorije:

Vrijeme pripreme
2 minute
Vrijeme kuhanja
30 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 kg
juneći filet
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
1 po potrebi
ulje
1 po potrebi
brokule
Juneći filet na engleski način
  1. Premažite meso sa soli i biberom.
  2. Zatim ga stavite na uljem premazanu rešetku a rešetku stavite na lim koji je predhodno opran.
  3. Sve stavite na pećnicu i pecite uz povremeno okretanje.
  4. Ostavite da se meso ohladi pa ga onda narežite.
  5. Poslužite uz kuhane brokule.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*