Juneći odrezak s bananama u luku
Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 5 minuta

Sastojci
Juneći odrezak:
2 komada
Crveni luk:
200 grama
Maslinovo ulje:
Po želji
Maslo:
20 grama
Banane:
2 komada
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Instrukcije
Lagano istucite odrezke čekićem za meso.
Zagrijte ulje u tavi. Začinite i pecite odrezke s obje strane.
U posebnoj tavi zagrijte maslo. Dodajte luk i banane.
Pecite dok se banane ne raspadnu pa začinite sa soli i biberom.
Smjesu s bananam pospite po pečenim odrezcima i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.