Juneći odrezak s bananama u luku

Služi: 1 osobuKuhanje: 10 minutaPriprema: 5 minuta
Juneći odrezak s bananama u luku

Sastojci

Juneći odrezak:
2 komada
Crveni luk:
200 grama
Maslinovo ulje:
Po želji
Maslo:
20 grama
Banane:
2 komada
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji

Instrukcije

  1. Lagano istucite odrezke čekićem za meso.

  2. Zagrijte ulje u tavi. Začinite i pecite odrezke s obje strane.

  3. U posebnoj tavi zagrijte maslo. Dodajte luk i banane.

  4. Pecite dok se banane ne raspadnu pa začinite sa soli i biberom.

  5. Smjesu s bananam pospite po pečenim odrezcima i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.