Juneći odrezak s bananama u luku

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
2 komad
juneći odrezak
200 g
Crveni luk
1 po potrebi
Maslinovo ulje
20 g
maslo
2 komad
banane
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
Juneći odrezak s bananama u luku
  1. Lagano istucite odrezke čekićem za meso.
  2. Zagrijte ulje u tavi. Začinite i pecite odrezke s obje strane.
  3. U posebnoj tavi zagrijte maslo. Dodajte luk i banane.
  4. Pecite dok se banane ne raspadnu pa začinite sa soli i biberom.
  5. Smjesu s bananam pospite po pečenim odrezcima i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*