- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Vrijeme kuhanja
- 90 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 26.6.2010
- 2 1/2 kg
- juneće meso
- 1 kg
- mladi krompir
- 250 g
- paradajz
- 2 1/2 komad
- patlidžan
- 80 g
- riža
- 500 g
- Crveni luk
- 4 češanj
- Bijeli luk
- 5 komad
- mrkve
- 50 g
- maslo
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 po potrebi
- celer
- 1 po potrebi
- peršun

- Pripremite žar sa pepelom.
- Pomasite tepsiju uljem a zatim poredajte meso, krompir pa dodajte ostalo povrće. Začinite.
- Dodajte malo vode i stavite tepsiju na pripremljeni tronožac ispod kojeg je žar.
- Poklopite tepsiju sa sačem a zatim ostatak žara i pepela naspite na sač i okolo.
- Pecite uz povremeno kontrolisanje.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!