- Vrijeme pripreme
- 30 minute
- Vrijeme kuhanja
- 80 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 12.3.2012
- 500 g
- junetina
- 3 glavica
- Crveni luk
- 3 češanj
- Bijeli luk
- 400 g
- paradajz u sosu
- 1 po potrebi
- ulje
- 1 po potrebi
- Sol

- Šnicle istući kuhinjskim čekićem i posuti brašnom.
- Paradajz, crveni luk, peršun i bijeli luk sitno isjeckati.
- U šerpu staviti malo ulja, zatim pola glavice isjeckanog crvenog luka, šnicle, malo isjeckanog paradajza u sosu, bijelog luka, peršuna, soli i bibera, pa postupak ponavljati do isteka materijala.
- Dodati malo vode i kuhati na laganoj temperaturi.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!