Junetina u paradajz sosu

Vrijeme pripreme
30 minute
Vrijeme kuhanja
80 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
500 g
junetina
3 glavica
Crveni luk
3 češanj
Bijeli luk
400 g
paradajz u sosu
1 po potrebi
ulje
1 po potrebi
Sol
Junetina u paradajz sosu
  1. Šnicle istući kuhinjskim čekićem i posuti brašnom.
  2. Paradajz, crveni luk, peršun i bijeli luk sitno isjeckati.
  3. U šerpu staviti malo ulja, zatim pola glavice isjeckanog crvenog luka, šnicle, malo isjeckanog paradajza u sosu, bijelog luka, peršuna, soli i bibera, pa postupak ponavljati do isteka materijala.
  4. Dodati malo vode i kuhati na laganoj temperaturi.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*