- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 20 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Deserti
- Postavio
- Postavljeno
- 13.8.2010
- 1 po potrebi
- sok od limuna
- 120 g
- suho grožđe
- 120 g
- Med
- 500 g
- Šećer
- 120 g
- orasi
- 500 ml
- voda
- 1 pakovanje
- rezanci

- U posudu za kadaif redajte rezance, zatim red oraha i na kraju grožđe.
- Ponovite to ali tako da redanje završava s rezancima.
- Stavite u rernu 15 minuta da se zapeče.
- U lonac za kuhanje dodajte vodu, šećer i sok od limuna. Kuhajte 10 minuta a zatim dodajte med i promiješajte.
- Prelijte zapečeni kadaif s napravljenom smjesom.
- Ostavite da se ohladi pa poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!