- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 2.10.2010
- 5 komad
- Jaja
- 1/2 šolja
- kiselo vrhnje
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/7 kašičica
- Biber
- 2 kašika
- maslo
- 2 kašika
- zeleni luk
- 1 po potrebi
- peršun

- U posudi umutite jaja a zatim umiješajte vrhnje, sol i biber.
- Rastopite maslo u tavi i dodajte luk. Pecite dok luk ne omekša.
- Prespite smjesu s jajima u tavu i pecite na manjoj temperaturi dok kajgana ne bude dovoljno pečena, 3 do 4 minute.
- Skinite s toplote, pospite peršunom i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!