Kajgana s kiselim vrhnjem

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
5 komad
Jaja
1/2 šolja
kiselo vrhnje
1/2 kašičica
Sol
1/7 kašičica
Biber
2 kašika
maslo
2 kašika
zeleni luk
1 po potrebi
peršun
Kajgana s kiselim vrhnjem
  1. U posudi umutite jaja a zatim umiješajte vrhnje, sol i biber.
  2. Rastopite maslo u tavi i dodajte luk. Pecite dok luk ne omekša.
  3. Prespite smjesu s jajima u tavu i pecite na manjoj temperaturi dok kajgana ne bude dovoljno pečena, 3 do 4 minute.
  4. Skinite s toplote, pospite peršunom i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*