Karfiol u umaku od majoneze i senfa

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
10 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Predjela
Postavio
Postavljeno
400 g
karfiol
2 kašika
majoneza
1 kašika
senf
1/7 kašičica
Sol
1 po potrebi
peršun
Karfiol u umaku od majoneze i senfa
  1. Karfiol kuhati 5-10 minuta, dok ne omekša.
  2. U manjoj posudi pomiješati majonezu, senf i sol.
  3. Ocijediti karfiol i staviti u posudu za posluživanje.
  4. Preliti smjesom od majoneze i senfa, posuti peršunom, pa poslužiti.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*