- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 50 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Deserti
- Postavio
- Postavljeno
- 20.2.2012
- 1 šolja
- Šećer
- 1/2 šolja
- Maslac
- 1 kašičica
- ekstrakt vanilije
- 100 g
- bademi
- 3 komad
- Jaja
- 350 g
- brašno
- 1/2 kašičica
- prašak za pecivo
- 1/4 kašičica
- Sol

- U jednu od kuhinjskih posuda staviti šećer, maslac, vanilla ekstrakt, bademov ekstrakt, bademe i jaja, pa sve umutiti.
- Dodati brašno, prašak za pecivo i sol, pa zamijesiti tijesto.
- Oblikovati štrudlu i staviti u posudu za pečenje.
- Peći 30 minuta na 170 °C.
- Ohladiti, pa izrezati štrudlu na kriške debljine 1.5 cm.
- Vratiti u rernu i ravnomjerno peći još 20 minuta.
- Kekse poslužiti hladne.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!