Kiseli krastavci

Kategorije:

Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Postavio
Postavljeno
3 1/2 kg
krastavci
2/5 l
ocat
2 l
voda
150 g
Šećer
90 g
Sol
2 kašičica
vinobran
Kiseli krastavci
  1. Krastavce dobro operite i posušite te ih takve stavite u teglu.
  2. Kuhajte u loncu 2 l voda, dodajte šećer i sol.
  3. Ostavite da se ohladi, a zatim dodajte ocat pa vinobran.
  4. Prespite smjesu u teglu s krastavcima i hermetički zatvorite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*