- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 60 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 6.10.2010
- 450 g
- mljevena govedina
- 200 g
- goveđe kobasice
- 1/2 šolja
- Crveni luk
- 1/2 šolja
- Crvena paprika
- 2 kašika
- peršun
- 2 češanj
- Bijeli luk
- 3/4 šolja
- Prezla
- 1 komad
- Jaja
- 1/4 šolja
- punomasno mlijeko
- 3 kašika
- kečap
- 1 kašika
- senf
- 1 kašičica
- Worcestershire umak
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Biber

- Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
- U veću zdjelu dodajte mljevenu govedinu, kobasice, luk, paprike, peršun, prezle, jaje, mlijeko, kečap, senf, Worcestershire umak, sol i biber.
- Dobro izmiješajte (kašikom ili rukama) i oblikujte štrudlu.
- Pomastite posudu za pečenje a zatim dodajte štrudlu.
- Pecite 60 minuta ili dok štrudla ne dobije smeđu boju.
- Ostavite da ohladi 5-10 minuta a zatim poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!