Klasični čokoladni kolač
Sastojci
Instrukcije
U zdjeli dobro umutite maslo i šećer.
Dodajte jaja, jedno po jedno uz konstantno miješanje.
Pomiješajte u drugoj posudi brašno, kakao, sodu i sol.
Dodajte milijeko i smjesu s brašnom u zdjelu s maslom i jajima i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu.
Prespite smjesu u podmazanu posudu za pečenje i pecite 40 minuta u pećnici na temperaturi od 170 °C.
Izvadite iz pećnice, ostavite da se kolač ohladi a zatim ga pospite sa šećerom u prahu i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.