- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 3.4.2013
- 300 g
- grašak
- 800 g
- konzervisana leća
- 4 kašika
- vinski ocat
- 2 kašika
- Šećer
- 1 kašičica
- metvica
- 200 g
- feta sir
- 5 komad
- janjeći kotleti
- 1 kašičica
- Maslinovo ulje

- Kuhajte grašak u kipućoj vodi, 3-4 minute a zatim skinite ocijedite.
- Pomiješate grašak sa lećom, šećerom, octom i metvicom.
- Umiješajte sir u smjesu s graškom i lećom pa začinite sa soli i biberom.
- Zagrijte ulje u tavi.
- Dodajte i pecite kotlete, koje ste prethodno premazali s uljem i začinili, 4 minute sa svake strane ili dok ne dobiju smeđu boju.
- Poslužite pečene kotlete s napravljenom salatom od graška i leće.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!