Kremaste makarone sa piletinom i gljivama

Sastojci
Instrukcije
- Pomiješajte sastojke za preljev i ostavite na stranu. 
- Zagrijte rernu na 250°C. 
- U šerpi na maslinovom ulju dinstajte izrezane gljive, celer, mrkvu crveni i bijeli luk 4-5 minuta na umjerenoj temperaturi. 
- Nakon toga dodajte kremasti sir, parmezan i makarone. 
- Sve dobro izmiješajte. 
- Pospite brašnom, promiješajte, pa kuhajte 1-2 minute, dok smjesa ne očvrsne. 
- Umiješajte piletinu i prebacite u posudu za pečenje. 
- Pospite pripremljenim preljevom, pecite 15 minuta, pa poslužite 10 minuta nakon što jelo izvadite iz rerne. 
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.