Kremenadle s pavlakom i parmezanom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
50 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
4 komad
kremenadla
450 ml
pavlaka
1 po potrebi
parmezan
1 po potrebi
Sol
1 po potrebi
Biber
1 po potrebi
ulje
1 po potrebi
vegeta
Kremenadle s pavlakom i parmezanom
  1. Umiješajte kremandle u sol, biber i vegetu.
  2. Premažite tepsiju uljem pa dodajte kremenadle.
  3. Posolite pavlaku pa prelijte po kremenadlama.
  4. Pospite parmezanom i stavite u rernu.
  5. Pecite 45 minuta na temperaturi od 250 stepeni.
  6. Izvadite i poslužite uz pomfrit ili kuhanu tjesteninu.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*