Kremenadle s pavlakom i parmezanom

Služi: 1 osobuKuhanje: 50 minutaPriprema: 10 minuta
Kremenadle s pavlakom i parmezanom

Sastojci

Kremenadla:
4 komada
Pavlaka:
450 mililitara
Parmezan:
Po želji
Sol:
Po želji
Biber:
Po želji
Ulje:
Po želji
Vegeta:
Po želji

Instrukcije

  1. Umiješajte kremandle u sol, biber i vegetu.

  2. Premažite tepsiju uljem pa dodajte kremenadle.

  3. Posolite pavlaku pa prelijte po kremenadlama.

  4. Pospite parmezanom i stavite u rernu.

  5. Pecite 45 minuta na temperaturi od 250 °C.

  6. Izvadite i poslužite uz pomfrit ili kuhanu tjesteninu.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.