- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 40 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Predjela
- Postavio
- Postavljeno
- 20.10.2010
- 6 komad
- Krompir
- 6 češanj
- Bijeli luk
- 4 kašika
- maslo
- 4 kašika
- jogurt
- 1 glavica
- luk vlasac
- 1 kašičica
- Sol

- Narežite krompir na kriške debljine 2 cm, ali ne do kraja. (kao na sl.)
- Stavita nasjeckani luk u napravljene rezove i pecite u pećnici 30-40 minuta na srednjoj temperaturi ili dok ne krompir ne omekša.
- U manjoj posudi pomiješajte jogurt, maslo, luk i sol.
- Izvadite pečeni krompir iz pećnice, prelijte s napravljenim umakom i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!