Kuhana govedina u umaku od gljiva

Vrijeme pripreme
2 minute
Vrijeme kuhanja
65 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
100 g
maslo
450 g
gljive
1 glavica
zeleni luk
2 kašičica
Bijeli luk
2 kašika
paradajz sos
1/2 kašičica
timijan
1 1/2 šolja
goveđa supa
1/4 šolja
crno vino
1 šolja
pire od paradajza
1 po potrebi
Sol
1/2 kašičica
crni biber
600 g
govedina
Kuhana govedina u umaku od gljiva
  1. U većoj tavi zagrijte maslo.
  2. Dodajte gljive i kuhajte dok ne omekšaju.
  3. Dodajte sve sastojke osim mesa pa kuhajte na laganoj vatri oko 1 sat.
  4. Dodajte kuhanu govedinu i kuhajte 10 minuta.
  5. Skinite i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*