- Vrijeme pripreme
- 2 minute
- Vrijeme kuhanja
- 65 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 31.8.2010
- 100 g
- maslo
- 450 g
- gljive
- 1 glavica
- zeleni luk
- 2 kašičica
- Bijeli luk
- 2 kašika
- paradajz sos
- 1/2 kašičica
- timijan
- 1 1/2 šolja
- goveđa supa
- 1/4 šolja
- crno vino
- 1 šolja
- pire od paradajza
- 1 po potrebi
- Sol
- 1/2 kašičica
- crni biber
- 600 g
- govedina

- U većoj tavi zagrijte maslo.
- Dodajte gljive i kuhajte dok ne omekšaju.
- Dodajte sve sastojke osim mesa pa kuhajte na laganoj vatri oko 1 sat.
- Dodajte kuhanu govedinu i kuhajte 10 minuta.
- Skinite i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!