Kuhana mješavina šunke i krompira
Služi: 1 osobuKuhanje: 45 minutaPriprema: 20 minuta

Sastojci
Ulje:
Po želji
Krompir:
800 grama
Paprike:
2 komada
Crveni luk:
1 glavica
Cheddar sir:
230 grama
Krem supa od celera:
250 mililitara
Kisela pavlaka:
230 grama
Šunka:
1 kilogram
Instrukcije
U jednoj od kuhinjskih posuda sjediniti krompir, sir, supu od celera, paprike, luk i kiselu pavlaku.
Mješavinu staviti u šerpu premazanu uljem.
Na površinu staviti isjeckanu šunku, pa kuhati 45 minuta na niskoj temperaturi.
Prije posluživanja, smjesu dobro izmiješati.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.