- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 110 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 14.8.2010
- 1 kg
- teletina
- 1 po potrebi
- povrće za supu
- 50 g
- biljna mast
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 1 list
- lovorov list
- 1 po potrebi
- ružmarin
- 1/7 kašičica
- Biber
- 500 ml
- vruća voda
- 1 po potrebi
- pšenično brašno
- 1 po potrebi
- hladna voda
- 3 kašika
- slatko vrhnje

- Zagrijte mast u tavi na srednjoj temperaturi.
- Dodajte meso, propržite ga sa svih strana i začinite sa soli, biberom i ružmarinom.
- Dodajte povrće, lovorov list i biber.
- Propržite sve a zatim dodajte vruću vodu.
- Dodajte malo pšeničnog brašna i hladne vode da se umak zgusne.
- Dodajte vrhnje i začinite još malo sa soli i biberom.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!