- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 21.10.2010
- 1 glavica
- Crveni luk
- 2 kašika
- curry pasta
- 1 komad
- tikvica
- 4 komad
- paradajz
- 100 g
- Špinat
- 1 po potrebi
- kuhana riža

- U tavi zagrijte ulje i dodajte luk. Kuhajte dok ne omekša a zatim dodajte curry pastu i kuhajte još 3 minute uz konstantno miješanje.
- Umiješajte tikvicu, paradajz i 200 ml vode. Poklopite i kuhajte 15 minuta ili dok tikvica ne bude kuhana.
- Dodajte špinat i kuhajte još 2-3 minute pa začinite.
- Skinite sa toplote i poslužite uz kuhanu rižu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!