Kuhana tjestenina s tunjevinom
Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 10 minuta

Sastojci
Crveni luk:
1 glavica
Bijeli luk:
1 češanj
Maslac:
1 kašika
Konzervisana tunjevina:
200 grama
Biber:
Po želji
Tjestenina:
230 grama
Zelena salata:
Po želji
Instrukcije
Na istopljenom maslacu propržiti sitno isječeni crveni i bijeli luk.
Dodati tunjevinu i biber po želji, pa pržiti 2-3 minute uz konstantno miješanje.
U većoj zdjeli pomiješati skuhanu tjesteninu s pripremljenom tunjevinom i isjeckanom zelenom salatom, pa servirati.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.