Kuhani odrezak sa salatom od špinata
Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 10 minuta
Sastojci
Špinat:
6 šoljica
Kuhani goveđi odrezak:
4 komada
Crveni luk:
1/2 komada
Sok od limuna:
1/4 šoljice
Instrukcije
Stavite špinat u posudu za posluživanje.
Izrežite odrezke, stavite na istu posudu i dodajte crveni luk.
U zdjeli pomiješajte sok od limuna, maslinovo ulje, honey mustard (senf s medom) i limunovu koru.
Začinite sa soli i biberom.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.