Lagana mesna štrudla

Sastojci
Instrukcije
Stavite govedinu u veliku zdjelu.
U posebnoj zdjeli pomiješajte jaja i mlijeko. Dodajte prezlu, mrkvu, luk, peršun i sol.
Dodajte napravljenu smjesu govedini i sve zajedno izmiješajte. Oblikujte govedinu u štrudlu tj. kao na slici (ako smokrite ruke vodom lakše će vam biti oblikovati).
Zagrijte ulje u posudi za pečenje.
Pecite štrudlu 70 minuta na temperaturi od 175 °C ili dok meso ne bude pečeno.
Pospite peršunom pa ukrasite s paradajzom, grančicama celera i mrkvom prije posluživanja.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.