Lagani gulaš u pretis loncu

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
60 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
1 kg
govedina
300 ml
Francuska supa od luka
300 ml
konzervisana krem supa od gljiva
120 g
gljive
1/2 šolja
suho crno vino
1 po potrebi
mrkve
Lagani gulaš u pretis loncu
  1. U pretis lonac dodajte narezano goveđe meso, francusku supu od luka, krem supu od gljiva, gljive i vino pa poklopite.
  2. Kuhajte oko 1 sat vremena.
  3. Skinite sa toplote i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*