Lazanje s gljivama

Služi: 1 osobuKuhanje: 30 minutaPriprema: 10 minuta
Lazanje s gljivama

Sastojci

500 g lazanja
50 g margarina
55 g brašna
50 ml mlijeka
240 g gljiva, nasjeckanih
Sol
Parmezan

Instrukcije

  1. Skuhajte lazanje slijedeći uputstva na ambalaži.

  2. U tavi zagrijte margarin a zatim umiješajte brašno, mlijeko i sol. Kuhajte dok ne dobijete kompaktnu smjesu.

  3. Podmažite posudu za pečenje a dno prekrijte s lazanjom. Dodajte nasjeckane gljive, pospite parmezanom i prelijte s pola napravljenog umaka. Prekrijte lazanjom pa ponovite isto s preostalim sastojcima s tim da umak treba biti na vrhu.

  4. Stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 15-20 minuta ili dok lazanje ne dobiju rumenu boju.

  5. Izvadite i poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.