- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 3.4.2017
- 450 g
- goveđi odrezak
- 1 kašika
- maslo
- 2 glavica
- Crveni luk
- 1/4 kašičica
- Sol
- 4 kašičica
- biljno ulje
- 1 kašičica
- sok od limuna
- 1/2 kašičica
- Sol
- 1/4 kašičica
- Biber
- 2 češanj
- Bijeli luk
- 1 po potrebi
- luk

- Zagrijte maslo u tavi na srednjoj temperaturi.
- Dodajte luk i 1/4 kašičice soli. Kuhajte dok ne dobijete svijetlo smeđu boju.
- Dodajte biljno ulje, sok od limuna, biber i sol.
- Premažite odrezak s pola te smjese.
- Stavite odrezak u posudu za pečenje i pecite 5 minuta ili dok ne dobije smeđu boju.
- Okrenite, premažite s ostatkom smjese i pecite još 5 minuta ili po želji.
- Izvadite iz pećnice i poslužite uz luk.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!