Losos sa paradajzom i parmezanom

Vrijeme pripreme
10 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
2 komad
fileti lososa
1 kašika
Bosiljak
1 komad
paradajz
1 kašika
Maslinovo ulje
2 kašika
parmezan
Losos sa paradajzom i parmezanom
  1. Pleh za pečenje obložite aluminijskom folijom, stavite filete na foliju, pa ih pospite bosiljkom.
  2. Poredajte kriške paradajza, pospite maslinovim uljem i parmezanom.
  3. Pecite u rerni na 200 °C oko 20 minuta, pa poslužite toplo.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*