Mafini od špinata i kozjeg sira
Sastojci
Instrukcije
U tavi zagrijte maslac i mlijeko, a zatim dodajte špinat i miješajte 1-2 minuta na umjerenoj temperaturi.
Skinite s vatre, malo ohladite, a zatim ismiksajte u blenderu.
U većoj posudi pomiješajte brašno , prašak za pecivo i sodu bikarbonu.
Dodajte parmezan, jaje i smjesu od špinata.
Izmrvite sir i dodajte u smjesu, pa sve promiješajte.
U posude za mafine premazane uljem stavite smjesu, pa na površinu svakog mafina stavite po jedan cherry paradajz kojeg ste prethodno probušili nekoliko puta
Pecite 20 minuta u rerni zagrijanoj na 190 °C.
Mafine poslužite tople.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.