Mahune sa gljivama i bademima
Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 3 minuta

Sastojci
Mahune: 
250 grama
Konzervisane gljive: 
150 grama
Maslo: 
3 kašike
Ružmarin: 
1/4 kašičice
Bosiljak: 
1/4 kašičice
Proprženi bademi: 
1/4 šolje
Instrukcije
- Kuhajte mahune u kipućoj vodi dok ne omekšaju a zatim dobro ocijedite. 
- Umijšajte gljive, maslo, ružmarin i bosiljak. 
- Pospite sa bademima pa poslužite. 
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.