Mahune sa gljivama i bademima

Služi: 1 osobuKuhanje: 15 minutaPriprema: 3 minuta
Mahune sa gljivama i bademima

Sastojci

Mahune:
250 grama
Konzervisane gljive:
150 grama
Maslo:
3 kašike
Ružmarin:
1/4 kašičice
Bosiljak:
1/4 kašičice
Proprženi bademi:
1/4 šolje

Instrukcije

  1. Kuhajte mahune u kipućoj vodi dok ne omekšaju a zatim dobro ocijedite.

  2. Umijšajte gljive, maslo, ružmarin i bosiljak.

  3. Pospite sa bademima pa poslužite.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.