Makaroni s više vrsta sira
Sastojci
Instrukcije
Skuhajte makarone u loncu kipuće posoljene vode, slijedeći uputstva na ambalaži.
Skuhane makarone ocijedite i pomiješajte sa mlijekom, jajima, senfom, maslom, paprikom, soli i biberom, a zatim sve saspite u posudu za pečenje.
Izmiješajte sireve i dodajte pola smjese preko makarona.
Stavite u pećnicu i pecite 10 minuta na temperaturi od 170 °C.
Dodajte 1/2 preostale polovice sira i pecite još 5 minuta.
Dodajte ostatak sira i pecite 10 minuta a zatim izvadite iz pećnice i poslužite.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.