Makaroni sa kobasicama
Služi: 1 osobuKuhanje: 20 minutaPriprema: 15 minuta

Sastojci
Kobasice:
500 grama
Makaroni:
1 pakovanje
Konzervisane gljive:
1 pakovanje
Paradajz:
200 grama
Mladi luk:
2 glavice
Parmezan:
250 grama
Instrukcije
Kobasice, paradajz i mladi luk isjeckati.
Makarone skuhati u slanoj vodi.
Sve sastojke, zajedno sa skuhanim makaronima, izmiješati u jednoj od kuhinjskih posuda.
Vatrostalnu posudu premazati uljem, pa dodati izmiješane sastojke.
Smjesu peći 20 minuta na 200 °C, pa poslužiti.
Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.