Makaroni sa kobasicama

Vrijeme pripreme
15 minute
Vrijeme kuhanja
20 minute
Složenost
Umjereno
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Glavna jela
Postavio
Postavljeno
500 g
kobasice
1 pakovanje
makaroni
1 pakovanje
konzervisane gljive
200 g
paradajz
2 glavica
mladi luk
250 g
parmezan
Makaroni sa kobasicama
  1. Kobasice, paradajz i mladi luk isjeckati.
  2. Makarone skuhati u slanoj vodi.
  3. Sve sastojke, zajedno sa skuhanim makaronima, izmiješati u jednoj od kuhinjskih posuda.
  4. Vatrostalnu posudu premazati uljem, pa dodati izmiješane sastojke.
  5. Smjesu peći 20 minuta na 200 °C, pa poslužiti.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*