- Vrijeme pripreme
- 25 minute
- Vrijeme kuhanja
- 15 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 18.2.2015
- 250 g
- makaroni
- 2 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 700 g
- paradajz
- 250 g
- gljive
- 500 g
- Špinat
- 250 g
- feta sir
- 1 prstohvat
- Crvena paprika
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber

- U slanoj vodi skuhajte makarone prema uputstvu s vrećice.
- U šerpi, na maslinovom ulju propržite sitno isjeckan crveni i bijeli luk.
- Dodajte paradajz, gljive, špinat i začine.
- Kuhajte 4-5 minuta, smnanjite temeperaturu, pa dodajte makarone i fetu.
- Sve izmiješajte, pa poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!