- Vrijeme pripreme
- 15 minute
- Vrijeme kuhanja
- 4 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 12.7.2012
- 1 glavica
- Crveni luk
- 600 g
- mljevena govedina
- 0 konzerva
- konzervisani paradajz
- 240 g
- makaroni
- 50 g
- parmezan
- 2 kašika
- Bosiljak
- 1 po potrebi
- Biber

- U šerpi, na zagrijanom ulju propržiti crveni luk, zatim dodati govedinu,sol i paradajz.
- Poklopiti šerpu i smjesu kuhati 4 h na umjerenoj temperaturi.
- Makarone skuhati po uputstvu s vrećice.
- Procijediti ih, pa poslužiti sa pripremljenim umakom od govedine i paradajza.
- Po površini posuti parmezan, bosiljak i biber.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!