Mango salata sa krompirom i medom

Vrijeme pripreme
5 minute
Vrijeme kuhanja
30 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Salate
Postavio
Postavljeno
1 po potrebi
zelena salata
1 komad
mango
1 1/2 komad
mrkve
1 komad
krastavci
2 komad
Krompir
1 kašičica
cimet
1 po potrebi
Maslinovo ulje
1 po potrebi
Med
Mango salata sa krompirom i medom
  1. Prethodno zagrijte pećnicu na 200 stepeni i obložite posudu za pečenje sa pergament papirom.
  2. Premažite krompir s maslinovim uljem i cimetom, poredajte u posudu i pecite 20 minuta. Okrenite krompire, smanjite temperaturu na 100 stepeni i pecite dok krompir ne bude pečen.
  3. U zdjeli za salatu pomiješajte zelenu salatu, krastavac, mrkvu i mango.
  4. Dodajte krompir, prelijte s medom i poslužite.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*