- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 23.4.2012
- 80 ml
- jabučni ocat
- 3 kašika
- gorušica
- 3 češanj
- Bijeli luk
- 1 komad
- sok od limuna
- 100 g
- Smeđi šećer
- 1 1/2 kašičica
- Sol
- 6 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 po potrebi
- Biber
- 6 komad
- pileća prsa

- U većoj posudi pomiješati ocat, gorušicu, bijeli luk, limunov sok, smeđi šećer, sol, maslinovo ulje i biber.
- Staviti piletinu u ovu mješavinu, poklopiti posudu, pa ostaviti u frižider da odstoji 8 h.
- Na zagrijanom roštilju pržiti pileća prsa po 10 minuta na obje strane, pa pečena poslužiti uz neku salatu.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!