- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Salate
- Postavio
- Postavljeno
- 6.9.2010
- 2 šolja
- gljive
- 1 šolja
- artičoke
- 1 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 šolja
- vinski ocat
- 2 kašika
- crno vino
- 1 kašičica
- Bosiljak
- 1 kašičica
- origano
- 1 kašičica
- Sol
- 1/2 kašičica
- Biber
- 1 list
- zelena salata
- 1 komad
- krastavci
- 2 komad
- celer
- 1 komad
- paradajz
- 4 glavica
- zeleni luk
- 1/2 šolja
- rotkvice

- U većoj zdjeli pomiješajte gljive, artičoke, maslinovo ulje, ocat, vino, bosiljak, sol i biber.
- Ostavite da marinira na sobnoj temperaturi oko 30 minuta.
- Ostatak povrća stavite u veći tanjir za posluživanje.
- Iz marinade izvadite gljive i artičoke i stavite u centar tanjira.
- Pospite salatu s marinadom i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!