Marinirani odrezak

Služi: 1 osobuPriprema: 2 minuta
Marinirani odrezak

Sastojci

Goveđi odrezak:
1 komad
Umak od ostriga:
2 kašike
Umak od soje:
2 kašike
Bijeli luk:
1 kašika
Biber:
1 kašičica
Biljno ulje:
1 kašičica

Instrukcije

  1. U zdjeli pomiješajte sve sastojke.

  2. Umiješajte odrezak i ostavite da odstoji 60 minuta.

  3. Izvadite i pecite odrezak po želji, na roštilju, u tavi ili pećnici.

Napomena: Ovaj recept ne zamjenjuje stručno kulinarsko ili nutricionističko savjetovanje. Uvijek se konsultujte s kvalificiranim stručnjakom za konkretna pitanja o vašoj ishrani. Autori ovog recepta ne snose odgovornost za eventualne posljedice koje proizlaze iz primjene informacija ovdje predstavljenih.