- Vrijeme pripreme
- 30 minute
- Vrijeme kuhanja
- 25 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Postavio
- Postavljeno
- 7.3.2013
- 225 g
- kuhana riža
- 185 g
- tunjevina
- 70 g
- osušeni paradajz
- 1 komad
- Tikvice
- 2 kašika
- peršun
- 75 g
- feta sir
- 1 po potrebi
- Sol
- 1 po potrebi
- Biber
- 2 komad
- Jaja

- Pomiješajte rižu, tunjevinu, paradajz, peršun i 2/3 od pripremljene količine feta sira.
- Dodajte jaja, malo bibera i soli, pa sve pomiješajte.
- U pleh dimenzija 19x9 cm, obložen papirom za pečenje stavite pripremljenu smjesu.
- Pospite preostalim feta sirom.
- Pecite 20-25 minuta, pa nakon toga poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!