- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 30 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Supe
- Postavio
- Postavljeno
- 31.5.2010
- 1 kašika
- Maslinovo ulje
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 komad
- celer
- 1 komad
- Crvena paprika
- 1 komad
- zelena paprika
- 1 kg
- mljevena govedina
- 400 g
- paradajz

- Zagrijte ulje u tavi na srednjoj temperaturi. Dodajte luk, celer, crvenu i zelenu papriku.
- Kuhajte 3 minute ili dok ne omekša.
- Dodajte meso i dobro izmiješajte uz pomoć kašike za kuhanje. Kuhajte 8-10 minuta ili dok meso ne dobije smeđu boju.
- Dodajte paradajz i začinite s soli i biberom. Dovedite do vrenja.
- Smanjite vatru i kuhajte 10-15 minuta.
- Skinite i poslužite odmah.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!