- Vrijeme pripreme
- 5 minute
- Vrijeme kuhanja
- 35 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 25.9.2010
- 450 g
- mljevena govedina
- 200 g
- makaroni
- 400 g
- konzervirani paradajz
- 300 ml
- supa od paradajza
- 1 glavica
- Crveni luk
- 1 češanj
- Bijeli luk
- 400 g
- gljive
- 1 kašičica
- Sol
- 1/2 kašičica
- chilli u prahu
- 1/2 kašičica
- Biber

- Dodajte meso u tavu i pecite dok meso ne dobije smeđu boju.
- Kada meso dobije smeđu boju skinite sa vatre i ocijedite masnoću.
- U posudi za pečenje izmiješajte pečeno meso, makarone, paradajz, supu od paradajza, crveni luk, bijeli luk, gljive, sol, chilli i biber.
- Poklopite i pecite 30 minuta na temperaturi od 180 stepeni.
- Izvadite iz pećnice i poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!