- Vrijeme pripreme
- 10 minute
- Vrijeme kuhanja
- 60 minute
- Složenost
- Umjereno
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Glavna jela
- Postavio
- Postavljeno
- 11.9.2010
- 1 kg
- mljevena govedina
- 1 pakovanje
- Francuska supa od luka
- 2 komad
- Jaja
- 1 1/2 šolja
- Prezla
- 3/4 šolja
- voda
- 2 šolja
- mozzarela
- 1 po potrebi
- mljeveni biber

- Predhodno zagrijte pećnicu na 170 stepeni.
- U zdjeli pomiješajte govedinu, supu, jaja, prezlu, biber i vodu.
- Dodajte 1/2 šolje sira. Dobro izmiješajte.
- Stavite pola smjese u posudu za pečenje.
- Pospite s preostalim sirom i dodajte ostatak smjese s mesom.
- Pecite 60 minuta u zagrijanoj pećnici.
- Izvadite iz pećnice, ostavite da se ohladi 15 minuta a zatim poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!