Mrkve u maslu sa limunom i peršunom

Vrijeme pripreme
4 minute
Vrijeme kuhanja
15 minute
Složenost
Lagano
Služi
1 ljudi
Grupa jela
Prilozi
Postavio
Postavljeno
600 g
mrkve
1/4 šolja
maslo
2 kašičica
peršun
2 kašika
sok od limuna
1/4 kašičica
Sol
Mrkve u maslu sa limunom i peršunom
  1. Kuhajte mrkvu u kipućoj vodi dok ne omekša a zatim ocijedite.
  2. U istoj tavi rastopite maslo pa umiješajte peršun, sok od limuna i sol.
  3. Dodajte mrkvu i zagrijte dobro.
  4. Skinite s vatre pa poslužite kao prilog.

Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!

Komentariši

Napomena: Komentari na ovoj web stranici odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove našeg internet portala. Traži se da se članovi suzdržite od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Mi zadržavamo pravo da obrišemo bilo koji komentar bez najave i bilo kakvog objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa znakom *

*
*

*