- Vrijeme pripreme
- 4 minute
- Vrijeme kuhanja
- 10 minute
- Složenost
- Lagano
- Služi
- 1 ljudi
- Grupa jela
- Prilozi
- Postavio
- Postavljeno
- 17.10.2010
- 300 g
- gljive
- 150 g
- Crveni luk
- 3 češanj
- Bijeli luk
- 1 1/2 kašika
- vegeta
- 1 1/2 kašika
- kečap
- 1 1/2 kašika
- kiselo vrhnje
- 50 ml
- majoneza
- 1 po potrebi
- peršun
- 1 po potrebi
- paprika
- 1 po potrebi
- Sol

- Zagrijte ulje u tavi a zatim dodajte i propržite gljive, crveni luk, bijeli luk i vegetu.
- Umiješajte kečap, kiselo vrhnje, majonezu, peršun, papriku i sol. Kuhajte 2-3 minute uz konstantno miješanje.
- Skinite s toplote, ostavite da se ohladi a zatim poslužite.
Nema komentara, budi prvi koji će ostaviti komentar!